Πολιτική ακύρωσης παραγγελίας

Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται άμεσα και σε ελάχιστα λεπτά μετά την διεκπεραίωση της εκάστοτε παραγγελίας. Ακύρωση παραγγελίας γίνεται μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα δεν έχουν παρασκευαστεί απο το προσωπικό μας και δεν έχουν αποσταλεί. Μετά απο την ακύρωση παραγγελίας τα χρήματα επιστρέφονται εντός 48 ωρών και όχι άμεσα και πιστώνοντε στον λογαριασμό του εκάστοτε τρόπου πληρωμής.

Ελάχιστη Παραγγελία 6€

Για περιοχές ΠΑΓΝΗ, ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ, ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ, ΜΕΣΑΜΠΕΛΙΕΣ και ΚΑΤΣΑΜΠΑ η ελάχιστη χρέωση είναι 10€

Παραγγελίες με χαμηλότερο πόσο αγορών δεν θα αποστέλλονται

 

Προσωπικά Δεδομένα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997 αλλα και κάθε ευρωπαικής νομοθεσίας.

Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, ένα σταθερό τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο). Παράλληλα, ζητάμε προαιρετικά κάποια στοιχεία όπως αριθμό κινητού τηλεφώνου (στην περίπτωση που χρειαζόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας). Σε κάθε περίπτωση βάση της νομοθεσίας, η εταιρία μας διαγράφει οποιαδήποτε δεδομένα αφορούν τον οποιοδήποτε πελάτη μας εφόσοσν γίνει διαγραφή αυτού απο την λίστα των πελάτων μας ή εφόσον μας ζητηθεί.

Συνοπτικά, ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται ώστε να διεκπερεόσουμε την αποστολή της εκάστοτε παραγγελίας.